Wie ben ik

Hai lieve jij,

Mijn naam is Ellen en ik mag mij yin yoga docent noemen. Mijn eigen reis naar yin yoga begon op een moeilijk moment: altijd maar ‘aan’ staan en doorgaan wat resulteerde in een burn-out. In die periode ontdekte ik de helende kracht van stilte, vertraging en naar binnen keren. Yin yoga hielp me om weer in contact te komen met mijn lichaam en geest, waardoor ik mijn energie en balans terugvond.

 

Deze ervaring inspireerde me om anderen te helpen op hun pad naar innerlijke rust. Daarom heb ik mijn opleiding gevolgd bij Pure Energy, waar ik mijn certificaat behaalde als yin yoga docent. De opleiding gaf me niet alleen de kennis, maar ook de motivatie om deze prachtige yogavorm met anderen te delen. In mijn lessen begeleid ik mensen naar een plek van ontspanning en herstel, zodat ook zij weer de kracht van rust kunnen ervaren.

 

Mijn missie is om mensen te ondersteunen in het terugvinden van hun eigen rustpunt, middenin het drukke leven. Yin yoga biedt hiervoor een zachte, maar diepe benadering, en het is een eer om deze ervaring te mogen delen.