Workshop en retraite

🌿 Aankomende Dag-Retraite: Yoga, Bewustzijn & Stilte in de Natuur 🌿

In maart nodigen we je uit voor een bijzondere dag-retraite, waar je de kans krijgt om volledig tot rust te komen en jezelf opnieuw te verbinden met de natuur. Deze dag staat in het teken van yoga, bewustzijn en stilte, en biedt een heerlijke ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven.

Wat kun je verwachten?

  • Verkwikkende yogasessie: Laat je leiden door meditatieve yin yoga-oefeningen die je helpen om lichaam en geest in balans te brengen.
  • Bewustzijnsverdieping: Neem deel aan begeleide meditaties en oefeningen die je uitnodigen om in het moment aanwezig te zijn en jezelf te verkennen.
  • Stilte in de natuur: Geniet van de rust en schoonheid van de natuurlijke omgeving. Er zal ruimte zijn voor reflectie en stilte, zodat je volledig kunt opladen.

Wanneer: 29 maart van 9.30 tot 15.00
Waar: Nader te bepalen
Bijdrage: €111,11

Of je nu een ervaren yogi bent of nieuw bent in de wereld van yoga, deze retraite is voor iedereen toegankelijk. Neem een stap terug, adem diep in, en laat de stress van de week achter je.

Schrijf je snel in, want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in deze serene en inspirerende setting!